Slyngrensning tilbydes i Skanderborg nær Aarhus

Hos Steel Coating A/S i Skanderborg nær Silkeborg og Aarhus udfører vi professionel slyngrensning af alle stål og aluminiumsemner. Slyngrensning er en yderst effektiv måde, hvorpå emner afrenses inden for eksempel pulverlakering, og er samtidigt et godt alternativ til de traditionelle glas- eller sandblæsningsmetoder.

Moderne slyngrensningsanlæg

Før en eventuel pulverlakering er det vigtigt, at al rust og løstsiddende glødeskaller fra eksempelvis laserskæring er fjernet. Dette sikrer en god vedhæftning af pulverlakken. Derfor har vi hos Steel Coating A/S har et moderne slyngrenseanlæg, som ved slyngrensning effektivt og skånsomt fjerner dette.

Slyngrensning under professionelle forhold

Selve slyngrensningen foregår i et lukket kammer, hvor emnerne hænges op på et fikstur, som drejer rundt inde i kammeret. Samtidigt bliver små stålkugler slynget mod emnerne, hvilket giver en optimal afrensning. Herefter er emnerne klar til pulverpåføring.

Vi holder os opdaterede

Vores slyngrensningsanlæg er af højeste kvalitet, og vi holder os opdaterede på den nyeste viden om de nyeste materialer. Derfor holder vi os også i konstant udvikling. Dette sikrer vores kunder en professionel proces lige fra slyngrensningen af emnet til den færdige lakering.

Slyngrensning af ethvert emne

Hos Steel Coating A/S kan vi tilbyde slyngrensning af større emner på op til 9 meter. Næsten ingen opgave er for stor eller lille for vores slyngrensningsanlæg.

​Har du derfor brug for slyngrensning og lakering af emner af denne størrelse, er vi det oplagte valg til at udføre opgaven.

​Kontakt Steel Coating A/S

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for slyngrensning og pulverlakering af dine emner på telefon 86 57 12 77 eller e-mail steel-coating@steel-coating.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os via vores formular, og vi vil vende tilbage til dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firma & CVR​

​​Steel Coating Stilling A/S

CVR: 20013575

Adresse

Industrivej 35

​DK-8660 Skanderborg

Medlem af